The Old vicarage - Dollhouse life in 1700s in the Old vicarage


lauantai 30. lokakuuta 2010

Ongenkoukkuja / Fishhooks

Nukkekotikurssilla oli aiheena lamppujen teko. Yritin tehdä vanhahtavia pöytälamppuja ongenkoukuista. Lamppuosa on koottu tammenterhon kantaosasta, kukkahelmistä ja isosta puuhelmestä. Puuhelmi lähinnä helpotti liimausta ongenkoukkuun. Viimeistelin lampun maalaamalla varjostimen kultamaalilla, ei olisi ehkä tarvinnut. Aikakaudeltaan lamput eivät sovi pappilaan mutta ne päätyvät varmaan kolmanteen nukkekotiini josta ei ole omaa blogia./A Doll's House course was the subject of light lamps. I tried to do the old table lamps from fishhooks. Shade contains part of the acorn stem, flower beads and a big wooden beads. Bulbs do not fit into the vicarage, but they probably will end up the third doll house which does not have its own blog. /

3 kommenttia:

 1. Melkoinen lapmpputaiteilija! Kotin tässä joku aika pälyillä kalastusosastoja noiden koukkujen takia, mutta ei silloin tuuria ollut. Olen ihastellut muitakin ongenkoukku-askarteluja jo aikaisemmin. Täytyy varmaan mennä uudelleen kaupoille. Tuntuvat olevan monikäyttöisiä.
  Hieno lamppu ja niin ekolookinen. Tyylikäskin kuin mikä.

  VastaaPoista
 2. Oi, meinasin lampputaiteilija. Taisin olla niin hämästyksissäni ja sokeerantunu noista lampuista :)että ihan menee sekaisin.

  VastaaPoista
 3. Ei tässä nyt ihan taiteilijoita olla, valtavan innostuneita vaan... Tavaraa syntyy joka päivä, mutta ei aina niin onnistuneita että niitä voisi kaikkia päivittää. Ongelmana on pappilan matalat huoneet jotka asettavat tietyt rajat lampuille.

  VastaaPoista